Måndag Fiskköttbullar med kaviarstuvad salladslök
Det blir gäddfärsbullar här, med nyfångad gädda! För er som inte har en gädda till hands går det bra att mixa vilken vit fisk som helst, sej, torsk, kolja… Receptet är från fiskgurun Leif Mannerström http://recept.nu/1.30803/leif_mannerstrom_crister_svantesson/huvudratter/fisk_skaldjur/fiskkottbullar_med_kaviarstuvad_salladslok
Tisdag Curryris med kassler och yoghurt
http://www.ica.se/FrontServlets=mat_recept&state=recept&receptid=459041
Onsdag Stekt falukorv med blomkålspuré och grönsaker
http://www.ica.se/FrontServlets=mat_recept&state=recept&receptid=614333
Ett försök att förnya falukorven lite….
Torsdag Grönsakssoppa och risgrynspudding
Skär ner lök, morot, palsternacka, kålrot, potatis samt ev. rotselleri i mindre bitar. Lägg i en kastrull, fyll på med vatten, släng i någon buljongtärning, låt koka, smaka av med salt och peppar.
Gör en risgrynspudding till efterrätt http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=609838 i receptet används färdig gröt, men självklart kan man koka den själv.
Fredag Grillad kyckling med fransk potatissallad
Jag tänkte vara lite fredagslat och köpa en färdiggrillad kyckling, till den blir det en fransk potatissallad http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=165198
Lämna en kommentar